Nahát!

Depardieu komoly leckét kapott - ezt megemlegeti

A fehérorosz elnök mosolyogva oktatta a színészt. Kézi fűkaszálásra.

2015.07.23 17:56MTI

Kézi fűkaszálásból adott leckét Gérard Depardieu filmszínésznek Aljakszandr Lukasenka, Fehéroroszország elnöke.

A 66 éves Gérard Depardieu 2013-ban vette fel az orosz állampolgárságot azért, hogy elmeneküljön a kiemelkedő jövedelmeket sújtó francia adók elől, nemrégiben pedig azzal váltotta ki az ukrán kormány haragját, hogy elnézően nyilatkozott a Krím félsziget Oroszországhoz csatolásáról.

Az októberben ismét újraválasztásáért induló fehérorosz elnök - akit Európa utolsó diktátoraként is szoktak emlegetni - a Minszktől északra található rezidenciájában fogadta Gérard Depardieu-t, és a kamerák előtt adott neki leckét fűkaszálásból a birtokán.

Az országát 1994 óta kemény kézzel irányító politikus francia vendégét ezután hagyományos fehérorosz ételekkel és házi vodkával is kínálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.