007

A Fantom visszatér - ütős lett az új Bond-film előzetese

Kijött az új James Bond-film, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című epizód első teljes hosszúságú trélere.

2015.07.22 14:15MTI

A két és fél perces klipben feltűnik Bond, akit immár negyedszerre alakít a filmvásznon Daniel Craig, a Ralph Fiennes által megformált M, Monica Bellucci és Léa Seydoux, a két Bond-lány, a Nemzetbiztonsági Központ új vezetőjét, Max Denbigh-t alakító Andrew Scott és a korábbi beharangozóban csak árnyékba borultan látható Christoph Waltz is, aki Bond ellenfelét, Franz Oberhausert alakítja az új epizódban.

A mexikóvárosi, római és londoni képsorokban gazdag előzetest autós üldözések és robbanások is fűszerezik. A Sam Mendes rendezte Spectre középpontjában a kém gyerekkora és legelső küldetése áll. Mendes korábban elmondta: ebben a történetben bontakozik ki a Ralph Fiennes alakította M, a Naomie Harris által megformált Moneypenny és a Ben Whishaw játszotta Q karaktere is.

A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség - emlékeztetett a BBC News.

A 007-es ügynök kalandjairól szóló 24. hivatalos mozifilm világpremierjét október 26-án tartják Londonban. A magyar nézők november 5-től láthatják a filmet a mozikban.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.