Tragédia

Csak negyed órával később vették észre, hogy barátjuk vízbe fulladt

Demi Moore-t sokkalta a hír, hogy valaki az ő medencéjében halt meg. Most közleményt adott ki a filmcsillag.

2015.07.20 17:00MTI

A hollywoodi filmcsillag, Demi Moore mélyen megrendült a hír hallatán, miszerint Los Angeles-i otthonának úszómedencéjében vasárnapra virradóra holtan találtak egy 21 éves fiatalembert.

"Teljesen sokkolt. Külföldre utaztam, hogy találkozzam a lányaimmal egy születésnapi ünnepség miatt, amikor megkaptam a szörnyű hírt" - fogalmazott az 52 éves színésznő közleményében, amelyet szóvivője, Heidi Lopata hozott nyilvánosságra.Moore beszámolt arról, hogy a haláleset egy partin történt, amelyet a távollétében az asszisztense szervezett szombat estére a sztár Los Angeles-i házában. A bulin a vízbe fulladt fiatalember, Edenilson Steven Valle barátai csak 10-15 perc után fedezték fel, hogy hiányzik közülük. Mikor keresni kezdték, az úszómedencében bukkantak rá. Családtagjai szerint a férfi nem tudott úszni.
A rendőrséget és a mentőket kevéssel hajnali öt után riasztották, a kiérkező mentők fél hatkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A színésznő közleményében arról is szólt, mekkora tragédia egy családnak a gyermeke elvesztése és őszinte részvétét tolmácsolta a férfi családjának. Moore egyik lánya, Scout születésnapjára utazott el, aki hétfőn tölti be 24. évét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.