A színésznő szerencsére nem volt otthon

Holttestet találtak Demi Moore medencéjében!

A színésznő medencéjében egy 21 éves férfi holttestét találták meg. Egyelőre nem tudni, mi is történt pontosan.

2015.07.20 10:08ma.hu
Ebben a medencében találtak a holttestre. A képen Moore és lányai: Scout és Tallulah. (Fotó: Instagram)

Demi Moore Beverly Hills-i otthonában vasárnap reggel negyedhétkor egy fiatal férfi holttestére bukkantak a háziak.

Mielőtt azt gondolnánk, a színésznő vagy lányai - akik elég gyakran töltik a napjaikat édesanyjuknál - sokkot kaptak volna a látványtól, gyorsan zárjuk ki ezt a lehetőséget: a családból ugyanis épp senki nem volt otthon.

A hirado.hu beszámolója szerint Demi a városon kívül volt valahol a barátainál, míg a lányok Rumer, Scout és Tallulah New York-ban hétvégéztek. Azaz, mindnyájan érvényes alibivel rendelkeznek a tragédia idején.

A házban egyébként öten tartózkodtak, többek között Demi személyi asszisztense, és a hírek szerint szűk körű egyáltalán nem alkoholmentes partiba csaptak. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi részegen esett-e a medencébe, hogy tudott-e úszni vagy sem, mint ahogy az sem világos, véletlen balesetről vagy gondatlanságról van-e szó.

A szomszédok szerint bármi megtörténhetett, nekik különösebben nem is tűnt fel semmi, hiszen Moore otthonában éjjel-nappal bulizik valaki. A rendőrség vizsgálja a történteket, azonban a házigazda és lányai felelősségét minden bizonnyal már ki is zárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.