Javul az állapota

Üzent Ré­kasi Ká­roly: nem volt véletlen a balesete

Fa­ce­book-ol­da­lán üzent ra­jon­gók­nak a pár hete sú­lyos mo­tor­bal­ese­tet szen­ve­dett szí­nész, és miközben gyógyul, megpróbál rájönni, miért kapta ezt.

2015.07.20 08:54ma.hu

A Barátok közt egyik legismertebb színésze június végén karambolozott, az eddigi információk alapján Rékasi motorjával egy kocsit akart megelőzni, annak sofőrje azonban kanyarodni akart és a színész belerohant az autóba. Mindenki nagyon aggódott érte, nem csak rajongói, hanem az egész ország drukkolt a színésznek, hogy felépüljön. Szerencsére, nem rég már a kórházból is kiengedték, most pedig FB-oldalán üzent, amiből kiderül, nem tartja véletlennek a balesetet, és azt sem, hogy életben maradt, de egyelőre nem tudja, hogy miért kapta az élettől.

Fotó: ittlakunk.hu XXII. kerületi aloldal

"Kedves Mindenki! - már aki elolvassa... - Volt egy csúnya balesetem, de - talán nem véletlenül - életben maradtam. Ehhez sok-sok törődést kaptam a Honvéd Kórházban, amit nem tudok elégszer megköszönni. Combcsont, medence végtagcsonkok, ugrócsont törése és sok egyéb zúzódás ellenére, köszönettel aggódó családomnak, akik rengeteg időt töltöttek velem, barátomnak, aki mindent félretett azért, hogy segíthessen nekem, s a Ti aggodalmatoknak, ÉLEK! S fogok is, még nagyon sokáig. Közben persze igyekszem rájönni arra, hogy miért is kaptam ezt az üzenetet...? Mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánok, s találkozzunk ősszel a József Attila Színházban és maradjunk továbbra is Barátok közt!" Üdvözlettel: Rékasi Károly

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.