Megtalálta a módját

Szűk piaci rés: sellőként keresi kenyerét egy brit lány - videó!

Már új szilikon uszonyt is rendelt Amerikából, a naptára tele van.

2015.07.13 20:02ma.hu
Fotó: screenshot

Az angol Grace Page hatalmas piaci rést fedezett fel. A fiatal nő a Disney rajzfilmfigura, Ariel rajongója, így kézenfekvően igazi sellővé változtatta magát. A ruhája nagyon jól működik, mesélte a Daily Mirror nevű bulvárlapnak. „Alapból a hagyományos módon nem tudok úszni, viszont a halfarokkal nagyon jól megy.”

A félig hal, félig ember produkciójával fellépésenként körülbelül 30.000 forintnyi összeget keres óránként. „Csak annyi, hogy a halfarokkal kell úszkálnom egy medencében” - mondta Grace. A sellőmozgást úszó delfinekről készült videókból sajátította el. „Aztán terveztem magamnak egy speciális uszonyt, hogy ugyanazt meg tudjam csinálni.” Grace a vízben úgy mozog, mint egy kukac. „Szorosan összezárom a lábaimat és úgy kell mozognom mint egy hastáncos.”

Fotó: screenshot

Amikor az anyja először hallott az új munkájáról, nem hitt a fülének. „Nem valami jól tudok úszni. Az anyám azt mondta, hogy meg fogok fulladni az uszonnyal, de bebizonyítottam, hogy ez korántsem így van.” A sellőlánynak egyébként már teljesen tele a naptára időpontokkal, így nem csoda, hogy a normális munkáját most inkább parkolópályára tette.

Grace reméli, hogy sokáig tud majd sellőként dolgozni. „Már rendeltem egy új szilikon uszonyt Amerikából. Azzal még jobban tudom majd hasítani a vizet.” Mégis kik kérik fel a fellépésekre? Ez elég változó, a fanatikus Disney-rajongó, Grace szerint. „Elsősorban gyerekzsúrokon úszom Arielként, de vannak felnőttek is a megrendelőim között.” Hogy fitt maradjon, a lakhelyének egyik uszodájában edzi magát. „Ott már meg sem lepődnek, amikor meglátnak.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.