Nyaralni mennének

Öleléssel gyűjti a pénzt egy fiatal pár

Nyaralni mennének, így hát úgy döntöttek, meleg üdvözlésükért cserébe aprót kérnek.

2015.07.13 13:12MTI

A helyieket megölelve gyűjt pénzt ausztráliai körutazásának finanszírozására egy fiatal olasz pár. A 20 éves Erica Della Mura és párja, a 21 esztendős Nicolo Marmiroli az ausztrál városok nyüzsgő bevásárlóközpontjaiban és turistalátványosságainál kínálnak ölelést az arra járóknak.

A pár bekötött szemmel, kitárt karokkal várja a jelentkezőket: "Én bízom benned. Te is bízol bennem? Akkor ölelj meg. Az ölelés ingyen van, de ha szeretnél segíteni abban, hogy körbeutazhassuk ezt a gyönyörű országot, azért nagyon hálásak vagyunk" - olvasható a fiatalok által kihelyezett kartonpapíron, amely mellett egy apró bádogdobozba várják a felajánlásokat.

Az Australian Broadcasting Corporation (ABC) műsorszóró társaság hétfői beszámolója szerint a járókelők különbözőképpen reagálnak az ölelésre.

"Sokan megköszönik, mások jó utat kívánnak, vagy épp nem mondanak semmit. Akadnak olyanok is, akik elsírják magukat" - mesélte Della Mura.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.