A városvezetés viszont aggódik

Lélegzetelállító lesz a Beyoncé szexi idomait másoló felhőkarcoló

Sokakat lenyűgöztek az elkészült tervek - a városvezetés aggódik...

2015.07.08 17:08MTI

Beyoncé amerikai popénekesnő idomai által inspirált felhőkarcolót építenek Melbourne-ben. Az ausztrál Elenberg Fraser építészcég a honlapján olvasható közleményben árulta el, hogy mi adott ihletet a 226 méter magas Premier Tower tervezőinek.

"Azoknak, akiket jobban érdekel a művészi, mint a technikai oldal, eláruljuk, hogy az épület formája jóval esztétikusabb forma előtt tiszteleg - bízunk benne, hogy mindannyian láttátok már Beyoncé Ghost című videoklipjét" - írta az ausztrál cég.

A munkálatok befejezésének határideje egyelőre ismeretlen, de a Guardian Australia szerdai értesülései szerint a 68 emeletes épületben 660 lakás, egy 160 szobás szálloda és egy bevásárlóközpont számára is elegendő hely lesz. Nincs mindenki elragadtatva a popdíva által ihletett felhőkarcolótól: a várostervezők amiatt aggódnak, hogy a cég talán túllőtt a célon.

"Az épület eltúlzott, és elterelheti a figyelmet a Batman Park által nyújtott szabadidős és rekreációs tevékenységekről" - vetette fel tavaly a Future Melbourne Committee.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.