Mellékszereplőállás

A Csajok című HBO-sorozat felvételein kapott nyári munkát Obama elnök lánya

Lena Dunhammel, az HBO Csajok című sikersorozatának készítőjével dolgozik együtt a nyári szünetben gyakornokként Barack Obama amerikai elnök idősebbik lánya.

2015.07.05 19:44MTI
HBO

A TMZ celebportál újságírója a New York Brooklyn negyedében folyó forgatásokon látta Malia Obamát.

Nem ez az első alkalom, hogy a vasárnap 17 éves Malia televíziós show-n dolgozik, tavaly Halle Berry CBS csatornán futó sorozatának, az Extantnek a felvételein segédkezett - emlékeztetett a The Daily Telegraph című brit napilap honlapja.

Malia jövőre fejezi be tanulmányait a Sidwell Friends washingtoni magán középiskolában, és a jelek szerint a televízió vagy a film terén akar karriert építeni. Michelle Obama first lady ezt egy korábbi interjúban meg is erősítette, de mint mondta, lánya csak a főiskola után szándékozik a filmiparba belépni. "Apjához hasonlóan könyvfaló, és imádja a filmeket" - nyilatkozta a People magazinnak 2012-ben az amerikai elnök neje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.