A bírónő saját iskolatársát ismerte fel a vádlottb

Zokogott a vádlott, mikor rájött, kicsoda a bírónő

Szokatlanabb helyen nem is történhetett volna az alábbi váratlan találkozás.

2015.07.04 08:50ma.hu

Az Egyesült Államokban egy bírónő a vádlottak padján ülő férfiban a középiskolai osztálytársát ismerte fel. A gyanúsított ezután vég nélküli zokogásba kezdett.

Mindy Glazer bírónő Miamiban egy Arthur Booth nevű férfi ügyét tárgyalta, aki sorozatos betörések miatt került bíróság elé. Egy idő után vette csak észre Glazer, hogy ismeri a férfit, mégpedig a középiskolából.

„Nem voltunk mi barátok az iskolában?” – kérdezte a bíró. „Ó, Istenem! Ó, Istenem” – kiáltotta a vádlott, aztán sírva fakadt.

Rendes fiú volt
„Jó párszor feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon mi lett belőled. Régen olyan rendes fiú voltál” – reagált az esetre Glazer. „Sajnálom, hogy itt kell viszontlátnunk egymást.”

Korábban a férfi atletizált, de drogos ügyei miatt ez abbamaradt. A bírónő az egykori iskolatársának minden jót kívánt és reméli, hogy szakít mostani életvitelével és pozitív fordulatot vesz a sorsa. Az óvadékot 44.000 dollárban (mintegy 12,5 millió Forint) állapította meg. Booth egyelőre rács mögött marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.