Felfordulás

Azt hitték, csak rutin ellenőrzés lesz, de végül a rendőrök vitték el a leendő párt

Az esküvőjükre készültek, a rendőrautó hátsó ülésén találták magukat. A lopott autóval hajtó esküvői párt elvitték az amszterdami rendőrök a saját lagzijukba.

2015.07.02 21:30ma.hu
Het bruidspaar © Facebookpagina politie.

Még a hétvégén történt az eset: egy vőlegény és egy menyasszony Amsterdamban eléggé megijedt, amikor „a közös életük felé vezető úton” megállították az esküvői kocsijukat. A rendőrség elmondása szerint az esküvő helyszínére tartva – anélkül, hogy tudtak volna róla – egy lopott autóban ültek.

A rendőrök nem engedték tovább a férfit és a nőt a lopott kocsival, de voltak olyan kedvesek és elvitték őket. Így került az ifjú pár egy rendőrautó hátsó ülésére. A két rendőr egyike csinált egy „szelfit” és az arcokat elhomályosítva feltette azt a helyi rendőrőrs Facebook-oldalára.

Az oldalon lelkes kommentekben reagáltak a rendőri akcióval kapcsolatban. „Amit ezek a rendőrök tettek, azt mutatja, hogy nem csak rendőrök, hanem mint hétköznapi embereknek is helyén van a szívük. Úgyhogy nem csak a párnak gratulálok, hanem a rendőröknek is.” – írta valaki a Facebookon.

Het bruidspaar © Facebookpagina politie.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.