Hollywoodi sztár állt a projekt mögé

Mozifilm lesz a szalvéta-üzenetekből

Nem kisebb személyiség, mint Reese Witherspoon és produkciós cége, a Pacific Standard viszi filmvászonra a haldokló apa megható történetét, amiről a ma.hu már beszámolt.

2015.07.02 12:21ma.hu

Mint arról korábban mi is beszámoltunk,  a prosztatarákkal küzdő férfi óvoda óta írja inspiráló üzeneteit kislányának az uzsonnás doboz szalvétáira. Mikor kiderült, hogy milyen beteg és mennyire kevés ideje van hátra, Garth Callaghan előre megírt több mint 800 üzenetet, bizonyítva, hogy a rák sem képes megállítani egy családi rituálét.

A történetet felkapta az internet, és a férfi könyvet is írt a történtekről. Ezt a könyvet dolgozza most fel Witherspoon cége, arra buzdítva a rákos betegeket, hogy soha ne adják fel a küzdelmet.

Forrás a képen látható


Forrás a képen látható


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.