Ehhez aztán kell a jó étvágy

Ezen csak az internet csámcsogott jóízűen

Csak nevetni tudott az utas, mikor meglátta, mit kapott reggelire a pénzéért a repülőtéren.

2015.07.02 09:33ma.hu
reddit

Ugye mindenkinek megvan a klasszikus vicc a Ferihegyre érkező bácsiról, aki ravasznak titulálja a pénzét elnyelő, semmit sem kiadó italautomatát? Megnyugtatunk mindenkit, a lehúzós vendéglátás egyáltalán nem Hungarikum!

Egy reddit-felhasználó posztolta az alábbi képet arról a csak erős eufemizmussal ételnek nevezhető valamiről, amit az Edinburgh-i repülőtéren kapott valamivel több, mint három fontért, azaz közel 1.500 forintért.

A „szerencsés” utas a reptér EAT nevű falatozójában rendelte meg a finomnak hangzó tojásos-baconös tekercsét, nem is sejtve, miféle gasztronómiai szörnyszülöttet kap majd a hosszú várakozás végén. Mert, ahogy a posztból kiderült, nem elég, hogy egy szikkadt zsemlébe lézerrel szelt sonkadarabot és egy cafrangnyi tojást szervíroztak fel, de mindezért még jó sokat várakoznia is kellett, miután leültették az egyetlen üres asztalhoz. Mondjuk az asztal valószínűleg azért volt üres, mert hetek óta nem takarították.

„Nem kértem kártérítést. Úgy gondoltam, csak a szokásos túlárazott reptéri kaját kaptam” – írta az éhkoppon maradt utas.

Utólag természetesen az EAT vezetősége bocsánatot kért, elmondták, hogy mindig nagyon odafigyelnek, hogy vendégeik csakis a legjobbat kapják, ez most pont nem sikerült. Bízzunk benne, hogy történetünk hőse nem egy olyan országba tartott, hogy első vacsorája után meglepjék egy többszázezres számlával.

reddit


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.