Az álom(pár) vége

Most már biztos: válik Ben Affleck és Jennifer Garner

Nem segített a párterápia, tíz évnyi házasság után dobták be a törölközőt.

2015.07.01 08:50MTI
parameter.sk

Tízévi házasság után válik Ben Affleck és Jennifer Garner, az amerikai színész házaspár "hosszas mérlegelés után" hozta meg a döntést, hangsúlyozva, hogy gyerekeik érdekében továbbra is baráti viszonyban szeretnének maradni.

A 43 éves színésznőnek és kétszeres Oscar-díjas 42 éves férjének, aki színészként, forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is tevékenykedik, két lánya és egy fia van, Violet kilenc, Seraphina hat, Samuel pedig hároméves. A párnak hétfőn volt a tizedik házassági évfordulója, a válásukról szóló közleményt egy napra rá adták ki, a világsajtóban azonban már hetek óta keringtek hírek arról, hogy kapcsolatuk válságba jutott.

A Good Will Hunting és az Argo-akció című filmjei révén kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck továbbra is a család Los Angeles-i birtokán, de külön házban fog élni, és feleségével közösen fogja nevelni a gyerekeket - közölte a házaspárhoz közeli forrás, hozzátéve, hogy a színész és neje mediátor segítségét veszi igénybe annak érdekében, hogy a válás békés legyen.

Jennifer Garnernek ez volt a második házassága, korábban Scott Foley színész felesége volt. Ben Affleck Jennifer Lopezzel élt együtt hosszabb ideig, s bár eljegyezték egymást, az esküvőre már nem került sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.