Púpos pitbull-juhászkeverék

Quasi Modo lett a világ legcsúnyább kutyája

A számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát a kaliforniai Petalumában választottak a világ legrondábbjává a 27. alkalommal megrendezett kutyarondasági versenyen.

2015.06.29 06:06MTI

A torzszülött kutyát egy állatmenhelyről fogadták örökbe a floridai Loxahatchee-ben élő gazdái, s már másodszor nevezték a versenyre, amelyen 1500 dollár jutalom üti a győztes markát.

Születési rendellenességei miatt úgy tűnik, mintha Quasi Modónak túl rövid lenne a háta a testéhez képest. Látványa annyira felkavaró, hogy már felnőtt férfiak is az autójukra ugrottak fel előle rémületükben, mert azt hitték, hogy hiénával vagy tasmán ördöggel kerültek szembe.

Pedig az állat valójában játékos és barátságos - mondták el gazdái a 27. kutyarondasági versenyen.

A zsűri több szempont, köztük az első benyomás, a szokatlan ismertetőjegyek, a "természetes csúnyaság", a személyiség és a nézők reagálása alapján hozta meg döntését. A győztes Quasi 26 versenytársát múlta felül rútságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.