Pénteki poén

A legújabb őrület: kishableány-színű szőrű férfiak

Már régóta tudjuk, hogy a hajfestés nem csak a lányok-asszonyok privilégiuma. Sőt, nemrégiben a neonszínűre festett hónaljszőrzet jött divatba. Mivel lehet ezt még überelni?

2015.06.26 18:56ma.hu
Instagram (fest300)

Csak győzzük kapkodni a fejünket a legújabb trend láttán - a tengerentúlon minden macsó megőrülni látszik.

Tehát abba már a hölgyek belenyugodtak, hogy a hajfestés nem csak a női nem kiváltsága, a metroszexualizmus globális jelenség. Pár éve kiűzhetetlen divat a férfiak között a (minél nagyobb, dúsabb) szakáll, most pedig azzal dobtak még egy kicsit a hatáson, hogy lila, zöld, türkiz és egyéb tengeralatti színekben pompáznak.

Hölgyeim, mit szólnak?

Instagram hateboy

A nevével ellentétben ez a fiatalember biztosan nem utálja önmagát.

Instagram hamesjinkle

Nem tudom, mintha fejjel beleállt volna a fövenybe...

Instagram thomasbird

Őt talán nem is a tengeralatti világ, hanem az amazóniai papagájok ihlették meg. És figyeljenek, itt már a szakáll is játszik!

Instagram migsays

Nekem a zöldről csak a moha jut az eszembe...

Instagram daechristianecolor

De itt van lilában is. Szexi vagy vicces?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.