Tovább romlott a fiatal lány állapota

Bobbi Kristina már sohasem fog felépülni: hospice otthonba kerül

Hospice otthonba került szerdán Bobbi Kristina Brown, a néhai Whitney Houston lánya, aki öt hónapja szenvedett visszafordíthatatlan agykárosodást.

2015.06.25 12:36MTI

A 22 éves Bobbi Kristina Brownra atlantai otthona fürdőkádjában, arccal a vízbe fordulva, január 31-én talált rá barátja, Nick Gordon, aki egy ismerősévek próbálta újraéleszteni. Kórházba szállítása után mesterséges kómában tartották. Családja később bejelentette, hogy az orvosok szerint visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

A Houston család szerdán közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a gondos orvosi kezelés ellenére Bobbi Kristina Brown állapota tovább romlik, ezért átszállították egy hospice otthonba.

Mindeközben a fiatal nő barátját, Nick Gordont lopás miatt is beperelték, mivel a férfi állítólag Brown bankszámlájáról több mint 11 ezer dollárt vett ki felhatalmazás nélkül, mialatt barátnője kómában feküdt.

Bobbi Kristina Brown esete kísértetiesen hasonlít anyja, Whitney Houston Grammy-díjas énekesnő sorsához, akit 2012-ben Beverly Hills-i szállodai lakosztálya fürdőkádjában találtak holtan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.