Nem tudták elsimítani az ügyet

Hűvösre tették Justin Bieber testőrét

Még a popsztár sem tudta elsimítani az ügyet, sajnos alkalmazottjának le kell ülnie a büntetést.

2015.06.24 15:37MTI

Jason Winslow fotós tavaly februárban a Georgia állambeli Sandy Springsben szeretett volna fényképeket készíteni Justin Bieberről egy szórakoztató központ előtt, amikor a testőr felszólította, hogy távozzon. A fotós vallomása szerint Hesny üldözőbe vette őt, feltartotta, majd felnyitotta autójának ajtaját és elvette a fényképezőgépét.

A testőr eredetileg tagadta a vádat, majd miután a rendőrök megtalálták a fényképezőgépet egy, az énekes kíséretéhez tartozó járműben, Hesny azt mondta, hogy csak törölni akarta a fotós által az épületen kívül készített felvételeket.

Hugo Hesnynek nem ez volt az első ilyen jellegű összetűzése: korábban azzal vádolták meg, hogy 2013 júniusában a nyakánál fogva megragadott és lökdösött egy fotóst Miamiban. Akkor a vádat végül ejtették, miután a testőr részt vett egy dühkezelő, valamint egy droggal kapcsolatos tanfolyamon is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.