Közös fotó

Ilyen cukik Vilmos herceg és Katalin hercegné kisgyerekei

Hivatalos képet posztolt a Kensington Palota Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.06.06 22:53ma.hu/MTI
Katalin az első gyermekét, György herceget 2013. július 22-én hozta világra, a kis Sarolta 2015. május 2-án született. Twitter user @KensingtonRoyal - KATT!


Közzétették az első hivatalos fotókat Sarolta hercegnőről, Vilmos herceg és Katalin hercegné másodszülött gyermekéről.

A képeket a Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - hozta nyilvánosságra szombat este, de a felvételeket a május 2-án született gyermek édesanyja, a lelkes amatőr fotós hírében álló Katalin hercegné készítette még a múlt hónap közepén.

A fotók mindegyike együtt ábrázolja Sarolta hercegnőt és hamarosan kétéves bátyját, György herceget, az Egyesült Királyság majdani uralkodóját.

A világ most láthatja első ízben együtt Györgyöt és húgát. A következő hivatalos fotózási alkalom Sarolta júliusra tervezett keresztelője lesz, ám a két gyermek azután valószínűleg hosszú időre eltűnik a nyilvánosság elől, mivel a szülők hangsúlyozott szándéka az, hogy a testvérpár a kamerák kereszttüzétől távol, nyugodt körülmények között nevelkedhessen.

Vilmos és Katalin nem sokkal Sarolta születése után vissza is vonult vidéki rezidenciájára, a kelet-angliai Anmer Hallba.

A fényképsorozat újszerű abból a szempontból, hogy a hercegi házaspár ezúttal nem hivatásos fotóst bízott meg Sarolta első hivatalos portréjának elkészítésével.

A György hercegről 2013-ban közölt első hivatalos képeket Jason Bell, a Vogue és a Vanity Fair magazinoknak is rendszeresen dolgozó jó nevű brit fotós készítette. Bellt bennfentes udvari források szerint Katalin hercegné szemelte ki, miután meglátta munkáit a védnöksége alatt álló londoni Nemzeti Portrégalériában.

Sarolta hercegnő - teljes nevén Charlotte Elizabeth Diana - nagyapja, Károly trónörökös, édesapja, Vilmos herceg, és bátyja, György után a negyedik a brit trónutódlási sorban, így nem valószínű, hogy az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Vilmos és Katalin második gyermeke a 89 esztendős II. Erzsébet királynő ötödik dédunokája.

Twitter user @KensingtonRoyal


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.