Fiatal lány kötéllel

Nézze meg, milyen videóval lett világhírű a magyar lány!

Bánhegyi Adrienn az után ugrálta magát világhírűvé, hogy apukája látott egy ilyen filmet a tévében.

2015.05.27 18:28ma.hu

A Szürke Ötven Árnyalatának sikere óta tudjuk, hogy a világ vonzódik a fiatal lányokkal és kötelekkel kapcsolatos időtöltéshez. Egy magyar lánynak is sikerült világhírre szert tenni és ehhez nem volt szüksége kikötözős szexhez.

Fotó: screenshot

Bár kicsi ország vagyunk azért időnként a magyar internetnek is sikerül olyasmit kitermelnie, amit a világ többi részén élvezettel fogyasztanak a hálón szörfölők. Ugyan az ilyen sikervideók többnyire valamilyen kellemetlen vagy vicces helyzetet mutatnak, Bánhegyi Adrienn ugrókötél-bajnok videója a tehetség jogán törte össze az internetet.

Adrienn számára az egyébként igen egészséges ugrókötelezés nem csupán hobbi. A tehetséges magyar leányzó mára többszörös világ-, és Európa-bajnok, és két világcsúcsot is tart. Szerencsére tehetségét nem csak a versenyeken csillogtatja meg, előszeretettel ugrálókötelezik Budapest felkapottabb pontjain, a Hősök Terén, a Várban, a Szabadság téren vagy a Halászbástyán.

Akinek pedig nem sikerül élőben megnézni, a YouTube-on bámulhatja szájtátva a leányzó képességeit (fent) akárcsak a világ többi országának több mint hatmillió lakója. Ráadásul most új interjú is készült Adriennel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.