A legmeghatóbb pillanatok egyike

A sok lagzit megörökített fotós szerint ilyet még sosem látott

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon az a hétvégén készült felvétel, melyen egy házasodni készülő pár, hogy ne lássák egymást, egy sarok két oldalán állva, kézen fogva imádkoznak. Egymásért.

2015.05.26 10:49ma.hu

Egy Észak-Karolinai fotográfus különleges pillanatot kapott el egy házasodni készülő tengerészgyalogos vőlegény és leendő hites felesége között még a boldogító igen kimondása előtt.

Dwayne Schmidt Facebook-oldal

Caleb Earwood és Maggie a ceremónia helyszínén, hogy még véletlenül se lássák meg egymást, az egyik kiszolgáló épület lépcsőházának sarkánál kézen fogva imádkoztak egymásért közvetlenül a házasság szentségében történő egyesítése előtt. Az amerikai ma.hu-nak (today.com) nyilatkozva Caleb azt mondta: "Ott álltunk hogy megtegyük közös életünk első lépését, és nem akartuk ezt úgy megtenni, hogy az ne legyen része Isten akaratának."

Dwayne Schmidt Facebook-oldal

Nálunk is ismert szokás az esküvőknél, hogy a menyasszony ruháját a vőlegény nem láthatja, egészen a nagy napig, sőt, egyáltalán nem láthatja a menyasszonyt a menyasszonyi ruhájában, csak is az oltárnál, mert ez állítólag ez szerencsétlenséget jelent és a babona szerint a házasság zátonyra fut.

Dwayne Schmidt Facebook-oldal

Dwayne Schmidt fotográfus, aki a képet készítette, azt állítja, látott már nem egy esküvőt, de ez a pillanat azon kevesek közé tartozott, amely tényleg megható volt. "Ez volt a legjobb dolog amit valaha láttam és egyben lefényképeztem" - mondta.

Miután feltöltötte a Facebookra, hamarosan fotótűzként kezdett terjedni a kép, már több mint 40 ezer like érkezett rá, és több ezren osztották meg a közösségi hálón.

2013-ban az alábbi fotóval történt ugyanez:

Fotó: K.D.Burke Photography


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.