Megabiztosság

Ha megnézi ezeket a képeket, megjön a kedve lefogyni!

Jön a strandszezon, rövidül a nadrág és a szoknya, csizma helyett pedig szandált húzhatunk. Ami kilátszik, az viszont borzalmas látvány lehet, csak az a nem mindegy, hogy mihez képest.

Nézze meg az elképesztő képeket >>> képgaléria

2015.05.17 11:24ma.hu

Borzalmas és elkeserítő érzés, amikor nincs az a ruha a mackón kívül, ami kényelmes lenne ránk. Tréningnadrágban pedig, legyen is az bármilyen márkás, nem feltétlen tudunk bárhol megjelenni. Ahelyett, hogy kínlódna, kezdjen el életmódot váltani, kerülje az egészségre káros ételeket, és mozogjon, ezek nélkül ugyanis nem fog maradandó hatást elérni, és kénytelen lesz drága és fájdalmas orvosi beavatkozások mellett dönteni.

Mindazonáltal, nagyon fontos egy fogyókúránál, hogy előtte-utána képekkel szembesülni tudjunk az eredménnyel, mert ezzel nem csak a sikert dokumentálhatjuk, hanem vissza is tart minket attól, hogy újra elhanyagoljuk magunkat, csak rendre elő kell venni a riasztó fotókat.

Egy hölgy azonban magabiztosság és a kreativitás csodálatos kombinációját alkotat meg, inspirálva másokat is arra, hogy vagy így vagy úgy, tegyék meg a szükséges lépéseket ahhoz, hogy egészséges testtömeget érjenek el.

Beth megkérte fotós barátját, Blake Morrow-t hogy fotózza le a gyomorgyűrű-műtétje előtt, majd közel 70 kiló leadása után újra a kamera elé állt, a fotográfus pedig összerakta a párokat, amely igen kreatív módon mutatja be a hatalmas változás előtte-utáni fotókat.

Morrow leszögezte, hogy a felvételeken hozzá sem nyúlt Beth testéhez, nem lettek digitálisan módosítva, mindössze olyan eszközöket használt, amivel egymás mellé tudta illeszteni a felvételeket, hogy igazán látványos legyen az átalakulás. Nézze meg!

Kattintson még több képért! - Fotó: Blake Morrow


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.