BKK

Gyermeküket ringató anyukák énekeltek a 47-es villamoson

A Ringató Baráti Társaság Egyesület flashmob keretében hívta fel a figyelmet a közösségi közlekedést használó anyukákra, gyerekekre: ma négy járművön is énekeltek a gyermeküket ringató édesanyák.

2015.05.08 14:41ma.hu
BKK Facebook

A kezdeményezéshez idén a Budapesti Közlekedési Központ is csatlakozott, mivel a BKK számára kiemelten fontos a kisgyermekes szülők biztonságos és kényelmes közlekedése - írja a BKK közösségi oldalán.

Nem csupán alacsonypadlós járművek forgalomba állításával szeretnék megkönnyíteni az életüket, de részt vesznek olyan rendezvényeken is, melyek felhívják rájuk a figyelmet.

Vasárnap további ingyenes családi programra várja majd az érdeklődőket a Millenáris B épületében 10:00-16:00 óráig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.