A sztár bevállalta afférját a 20 éves lánnyal!

Rolling Stones veterán rockere elhagyja feleségét?

A Rolling Stones veterán rockerének, Ronnie Woodnak elhagyja feleségét, és ezzel több millió dollár jár az asszonynak, mivel a sztár nyilvánosan is felvállalta szerelmi afférját az alig 20 éves orosz származású Ekaterina Ivanovával.

2008.09.30 15:10ma.hu
Ekaterina Ivanova, a csábító fiatal lány

Felesége, Jo, aki nemcsak a sztár társa és segítője volt az elmúlt két évtizedben, hanem üzlettársa is, komolyan fontolgatja a válást. A rocker ugyanis egyre többet mutatkozi a 20 éves lánnyal!

A feleség már ügyvédékkel is konzultált, akik eloszlatták minden kétségét jövőjének anyagi stabilitását illetően.

Szép pár voltak! Ronnie Wood és felesége egykor!

A sztár mellett elvégzett munkáért és a hosszú évekért, pontosan közösen eltöltött 23 évért , Jo sokkal nagyobb összegű kárpótlásra lesz jogosult, mint az idei év legbotrányosabb válóperének győztese, Paul McCartney exe, Heather Mills.

Úgy tűnik Jo férje vagyonának  felét legalább megtarthatja, ami szerény előzetes becslések alapján is eléri a 130 millió dollárt.

Emellett még a rocker befolyó jövedelmének 20%-a is őt illetheti, mint bér illetve tulajdonosi járulék. 

Ennek ellenére egyelőre nem biztos, hogy úgy dönt, megéri felrúgni 23 évnyi közös múltat! 

A feleség még bízik abban, hogy van közös jövője Ronnie-val!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.