"Fél óra alatt ki kell hoznom a maximumot"

Molnár Andi elárulta tökéletes teste titkát

Táncosként ismerte meg az ország, de Molnár Andi már bizonyított a sportcsatorna műsorvezetőjeként is, mielőtt a Dzsungel Királynője címet megszerezte. Most elárulja, hogyan tartja karban magát.

2015.03.29 10:00ma.hu
Fotó: Life

A Szombat Esti Láz táncosaként ismerte meg az ország, majd ősszel megjárta a dzsungelt, ahonnan királynőként tért haza. Molnár Andi rendszeresen edz és a SportKlub háziasszonyaként dolgozik. Most elárulja, mi a tökéletes teste egyik legfőbb titka.

"Szeretnék példát mutatni a sporttal, hiszen szenvedélyesen szeretek táncolni, edzeni. Úgy érzem, ez éberen tart a hétköznapokban és szerintem nagyon fontos egészségvédelmi szempontból is. Egy különleges gép a kedvencem, az ezen végzett edzésben az a legjobb, hogy sok időt nyerek vele! A személyi edzővel végzett 30 perces edzés után ugyanis minden porcikámban érzem, hogy átmozgattam és kihoztam magamból a maximumot!

Ez az edzésforma nagyjából ötven perces aktív testmozgásnak felel meg. Amióta ezzel az eszközzel edzek, szálkásodott a testem, valamint az izmaim sokkal tónusosabbak lettek
" - árulta el Molnár Andi, aki azt is hozzátette, hogy a dzsungelben nagy hasznát vette a rendszeres mozgásnak és a táncnak.

"Azt hiszem, a táncos múltam nagyon sokat segített abban, hogy egyrészt türelmes legyek, illetve hogy önfegyelemmel éljem meg a megpróbáltatásokat. Persze én is azon nők táborába tartozom, akik sohasem elégedettek a testükkel. Ráadásul itt a tavasz, így szeretném magam fitten tartani, picit formálni. Kedves bosnyák edzőm mondta mindig, hogy aludj eleget, egyél jókat és mozogjál. Nekem ez bevált"- árulta el a népszerű táncosnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.