Kampány a stílusos férfidivatért

Öltöztessük elegánsabban a férfiakat!

A nők segítségére számít a hazai divatvilág egyik meghatározó alakja, akinek szilárd meggyőződése, hogy a férfiakat igenis rá lehet venni az elegánsabb öltözködésre - de ehhez a nőkre van szükség.

Ki mondta, hogy a férfiak nem lehetnek divatosak?! >>> KATT a képekért! képgaléria

2015.03.27 14:00ma.hu

„Reformáljuk meg együtt a körülöttünk élő férfiak stílusát” – mondta lelkesen Schaller Marianna, a nevét viselő butik tulajdonosa, aki már több évtizede kiemelkedő szerepet tölt be a divatszakmában. A tavaszi megújulás jegyében a divatszakértő most arra kéri a hölgyeket, segítsenek neki és csempésszenek új darabokat párjuk gardróbjába.

„Általános tendencia Magyarországon, hogy míg egy nő tíz ruhát vásárol magának, addig a férfiak egy, jobb esetben két darabot. Továbbá több évtizede azt látom, hogy az erősebbik nem képviselőit kilencven százalékban nők öltöztetik. Ezért is jutott eszembe, hogy hölgyvásárlóim segítségével indítsunk kampányt «Fogd fülön a férjed és hozd be a butikba» szlogennel, amely során szakmai tanácsokkal és kedvezményekkel segítek megtalálni a megfelelő kelméket, kiegészítőket.

Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)

Saját tapasztalatból mondhatom, nekünk sem egyszerű a helyzetünk, hiszen nagyon nehéz a férfiakat kimozdítani komfortzónájukból, többnyire elzárkóznak az új divatirányzatok elől, ragaszkodnak megszokott, agyonhordott ingjeikhez, nadrágjaikhoz. Remélhetőleg ezzel az akcióval sikerül arra buzdítanom a nőket, hogy bátrabban öltöztessék párjukat” – tette hozzá Marianna, aki annak idején a Luxus Áruházban diplomatákat és nagyköveteket is öltöztetett.

A divatszakember elmondása szerint szerencsére a férfiak egy része az utóbbi években egyre jobban odafigyel a trendekre. Általában vagy meglévő öltözékekhez vásárolnak divatos kiegészítőket vagy komplett, jól variálható szetteket választanak maguknak. A kezdeményezés célja, hogy ezen pozitív irányvonalat követve még több férfi váljon stílusosabbá.

A kampányról további részleteket talál mindenki a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.