Nagy útra készül

Mielőtt elutazna, Hien búcsúzásul ledobta ruháit

Alig van rajta smink, a haja sincs belőve, és hoppá, ruhát sem vett fel az új klipjében.

2015.03.19 10:00ma.hu

Hien még a Nagy Duettes szereplése alatt kapta meg az értesítőt, felvételt nyert a világ egyik legelismertebb zenei iskolájába, a Berklee College of Music-ba. Noha két hónap van hátra még az utazásig, Hien már csak is erre tud gondolni, legújabb dala is a búcsúzkodásról szól. "Ez eléggé aktuális téma nálam, mert május 18-án már költözöm Bostonba. Egyébként évente 3-4-szer haza fogok jönni, de ez egy óriási mérföldkő az életemben” - mesélte Hien az Aktívnak

A klipen nem szerette volna elterelni a figyelmet a dal mondandójáról, ezért egy különleges videót forgattak hozzá. "Alig van rajtam smink, a hajammal sem történik semmi, ruha sincs rajtam, de nem látszik semmi olyan, aminek nem szabad. Ezzel is a naturális énemet akartam megmutatni" – magyarázta a kisfilm lényegét Hien.

Mint mondta, vegyes érzelmek kavarognak benne, de a dallal csak egy időre búcsúzik tőlünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.