Az idő múlik, az internet nem felejt

Bruce Willis hajjal? - de vannak itt ám még jobb fotók!

Vannak sztárok, akik alig változtak az elmúlt 20 évben, vannak, akikre pedig rá sem ismerünk. Nézze meg, ők is öregednek, nem csak mi!

2015.03.07 07:00ma.hu

Britney Spears mindig is megosztó személyiség volt, rendre szívesen elcsámcsogunk azon, mennyit hízott, vagy ha nem, akkor mennyit öregedett. Jennifer Anistonra is kíváncsiak vagyunk, nagyjából az óta, hogy Brad Pitt (akit szintén látni a videón) úgy elhagyta. Még mindig azt keressük az arcán, mennyire szakadt meg a szíve. George Clooney sem közömbös, pláne, hogy kávéreklámra adta a fejét. Mindenesetre sok híresség szinte semmit sem változott az elmúlt 10-20 évben, vannak, akikre rá sem ismerünk, és egyeseknek kifejezetten jót tett a kor.

A videón láthatók: Taylor Swift, Britney Spears, Jon Hamm, Bruce Willis, Brad Pitt, Natalie Portman, George Clooney, Ellen Degeneres, Meryl Streep, Will Ferrell, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Kanye West, Lady Gaga, Matthew Mcconaughey, Blake Lively, Kim Kardashian, Claire Danes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.