Hollywood egyik színésze hazánkba érkezik!

Nicolas Cage boszorkányt kísérget Magyarországon

Nicolas Cage, Hollywood egyik első számú színésze hazánkba érkezik, azért, hogy novembertől A boszorkány évszaka című mozit forgassa.

2008.09.23 17:30ma.hu

A boszorkány évszaka (Season of the Witch) a XIV. századi Franciaországba kalauzolja a nézőket, egy lovagokból álló csoportra irányítva a figyelmet, amely azt a feladatot kapja, hogy egy boszorkánysággal vádolt nőt a hegyek között található kolostorba kísérjen, ahol aztán a szerzetesek megpróbálják elpusztítani a nőben lakozó gonoszt. 

Véleményük szerint ugyanis a "boszorkány" paranormális képességei szolgálnak a fekete halál, a pestis "forrásául". A produkció főszereplője az Oscar-díjas Nicolas Cage, a rendezői székben pedig a Kalifornia - A halál nem utazik egyedül, a Kardhal rendezője, Dominic Sena foglal helyet, akivel Cage egyébként pár éve már együtt dolgozott a Tolvajtempó című filmben. 

A forgatókönyvet az a Bragi Schut Jr. jegyzi, akiről eddig csupán tévés munkái miatt hallhattunk. Ő az alkotója az A küszöb (Threshold) című misztikus sorozat. 

A Variety úgy tudja, hogy a Relativity Media és az Atlas Entertainment novemberben kezdi el forgatni a filmet osztrák és magyar helyszíneken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.