Híres csemeték vallották meg titkaikat

...de mit gondolnak a Valentin napról a sztárcsemeték? - VIDEÓ!

Kit szeretnek a legjobban a világon? Voltak-e már szerelmesek? Ki merik mutatni az érzéseiket a másik iránt? Ezekről és más, szerelemmel kapcsolatos titkokról vallanak a sztárok gyermekei.

2015.02.14 08:00ma.hu
hirdetés
Fotó: YouTube/Nickelodeon

A Valentin napról mindenkinek van véleménye, kinek jó, kinek kevésbé jó, de az egyik hazai gyerekcsatorna szerkesztői arra voltak kíváncsiak, hogy vajon a sztárok gyermekei hogyan vélekednek erről a témáról. Mi a szerelem, voltak-e már szerelmesek, hogyan mutatták ki, esetleg csókolóztak-e már? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről vallanak Sarka Kata és Hajdú Péter, Rubint Réka és Schobert Norbi, Görög Zita, Fábián Anita és Ada gyermekei, de még Mádai Vivien néhány hónapos kisfia is rendhagyó módon "beszél" a titkairól - ezt nem érdemes kihagyni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.