Programajánló

Itt aztán nagyot nyalhat! - Fagylaltkiállítás és fesztivál első alkalommal!

Budapestre várják március 6-8 között a fagyi szerelmeseit a Syma Csarnokba.

2015.02.12 06:30ma.hu
freedigitalphotos.net/adam

Az idei tavaszi szezon nyitásaként, az ország legédesebb fesztiválja kerül megrendezésre, 2015. március 6-8 között a patinás Syma Csarnokban.

A szervezők kiváló szakmai bemutatókon, előadásokon és a hazai élvonalbeli fagylaltkészítő mesterek ínyenc kóstoltatásain keresztül próbálnak igazi családi hétvégét varázsolni az érdeklődőknek.

A három napon át tartó Fagylalt Kiállítás és Fesztivál, a legkisebbektől kezdve mindenki számára kényeztető programokat kínál. Fagylaltversenyen megválasztják Magyarország kedvenc fagylaltját, bemutatják a 2014-es év Balaton-fagylaltját, természetesen nem maradhatnak el az egészséges életmód rajongói számára a különböző paleo - és cukormentes fagylaltkülönlegességek.
Szó esik majd a fagyi marketingjéről is, mire kell figyelni az eladások során, valamint színvonalas előadást hallhatnak a regionális jeges különlegességekről is.

Természetesen nem maradhat el a megannyi fagylalt kóstoltatása sem, így mindenki kedvére nyalakodhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.