Babyboom

Emlékeznek még a sokkot kapott nő arcára? Itt vannak a fejlemények!

1:70.000.000 - ekkora volt az esélye annak, hogy sokévnyi próbálkozás után ez történjen a házaspárral. És az egész csak most kezdődik igazán...

Ha nem látta még a döbbenetesen döbbent képeket, itt megnézheti >>> képgaléria

2014.12.29 19:00ma.hu

A Utah államban élő Ashley Gardner és férje, Tyson évek óta küzdöttek azért, hogy gyerekük legyen, míg végül nem maradt más, mint a mesterséges megtermékenyítés módszere. Áldatlan állapotukat azonban alaposan felrázta az ezt követő első ultrahangvizsgálat, mely szerint a beavatkozás négyszeresen sikerült.

A lombikprogram során ugyanis két megtermékenyített petesejtet ültettek vissza az anyuka méhébe, kalkulálva azzal, hogy a fele felszívódik. Ebben az esetben azonban mind a két megtermékenyített petesejt megmaradt. Ami még önmagában nem lett volna hír, ám mindegyik petesejt duplán termékenyült meg, azaz két egypetéjű ikrekkel lett terhes az asszony.

Dr. Alan Penzias, a Harvard Medical School szakembere szerint 70 millióból mindössze egy kétszeres egypetéjű ikerterhesség.

A pár Facebook-oldala szerint végül a 29. héten császármetszéssel világra segítették a babákat. A szülők rettenetesen boldogok és hálásak mindenkinek, akik átsegítették őket ezen a korántsem könnyű időszakon. Ám a neheze tulajdonképpen csak most kezdődik...

A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets Facebook-oldal


A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.