Különleges és több célt szolgál

Világhírű lett az Erzsébet téri csoda-karácsonyfa

Együtt segíti a rászoruló családokat a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. Az összefogásból született Erzsébet téren felállított, tűzifából készült karácsonyfa híre messzire jutott...

2014.12.22 10:23ma.hu

A tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével rászoruló családokhoz kerül. A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installációt több mint 5000 darab, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából építette meg öt nap alatt a Hello Wood alkotócsapata a Design Terminál hagyományos karácsonyi rendezvénysorozata keretében.

Fotó: Hello Wood / Facebook

A rendhagyó fenyőről nem csak olyan külföldi híroldalak írtak, mint a brit Metro, hanem szakmai lapok is részletesen beszámoltak arról, hogyan épült fel öt nap alatt a 150 mázsát nyomó adományfa, mely egészen vízkeresztig lesz a tér dísze.

A szervezők arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az otthon melege sok ezer család számára jelent gondot telente.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.