Anyának szépet, Apának hasznosat

Van már ötlete karácsonyi ajándékra? Íme néhány!

Naponta találkozunk velük, ismerjük minden rezdülésüket, mégis ahogy közelednek az ünnepek sokszor tanácstalanul állunk, és szinte kivétel nélkül feltesszük magunknak a kérdést: mivel lepjük meg szeretteinket?

2014.11.28 18:00ma.hu

Vajon mire vágyik anyu, mire van szüksége a nagypapának, mi csal majd mosolyt a legjobb barátunk arcára karácsonykor? Az ideális ajándék mindenki számára más és más, van azonban néhány alapötlet, amellyel nem lőhetünk mellé. Az egyik budai bevásárlópark stylistjai olyan tippekkel szolgálnak, amelyek beindíthatják a fantáziánkat, és segítségükkel megtalálhatjuk a tökéletes karácsonyi ajándékot mindenkinek.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Ékszerből sohasem elég! Legyen szó bármilyen korosztályról, szinte alig van olyan hölgy, aki ne örülne egy új karkötőnek, fülbevalónak, kiegészítőnek. Akár a legújabb trendnek megfelelő, akár egyedi, kézzel készített darabot választunk, egy szép ékszerrel nyert ügyünk van. A főzés szerelmeseinek mindig jól jön egy-egy izgalmas konyhai kiegészítő, de a fa alá kerülhetnek különböző kozmetikumok és minőségi szépségápolási termékek is.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Egy pasi mindent megold…

A praktikum jegyében egy férj, apa számára a legjobb ajándék mindenképpen valami olyan, ami nemcsak esztétikus, de hasznos is. Egy cipő, hangfal, óra vagy pénztárca mindig nyerő ötlet, de a hobbijára utaló meglepetéssel is sikert arathatunk. Persze klasszikus vonalon maradva egy üveg jóféle bort is választhatunk.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Közös sütés a nagyival A nagyi sütijénél nincs jobb! Talán csak az az édesség, amit az unokával együtt készíthet el. Néhány új sütő- vagy mézeskalácsforma, új receptes könyv és már indulhat is a közös konyhai tevékenykedés.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Emlék nagypapának és unokának

Olyan ajándékokat válogattunk össze, amelyekből sugárzik a visszafogott, decens hangulat, így nem maradhatott ki a könyv, a sál és a mandzsettagomb sem. Viszont ha valami különlegesebbet szeretnénk, lepjük meg a nagypapát egy naplóval és egy töltőtollal, majd kérjük meg, hogy írja le nekünk a legkedvesebb történeteit.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Mindegy, csak kellemes emlékhez kötődjön

A szeretet ünnepén barátainkról sem feledkezhetünk meg. Ilyenkor a legfőbb szempont általában az, hogy az ajándék valamilyen kellemes, közös emléket elevenítsen fel. Készülhetünk például olyan aprósággal, mint egy kávés csésze, amivel mindig feleleveníthetjük a beszélgetéseket, de egy menő fülhallgató vagy az iSteve könyv is jó választás.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Gyerekeknek és örök gyerekeknek

Mi másra vágyhatna jobban egy kisfiú vagy kislány, mint cukorkára és mütyürkékre? A különleges karácsonyfadíszek mindig nagy sikert aratnak, de az állatfigurák, vagy éppen a matrojskababa sem mentek ki a divatból. Persze egy mesefigurás óra vagy egy csomag zsírkréta is biztosan mosolyt csal a gyerkőcök arcára.

A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, a kreatív ajándékoknak és csomagolásoknak pedig csak a képzelet szabhat határt. Ha azonban valaki úgy érzi, egyedül nem igazodik ki a karácsonyi zsongásban, előzetes időpontfoglalás után a budai üzletközpont stylistjaitól is bátran kérhet segítséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.