Teddy Rescue

Vesztett már el gyerek örök kedvenc plüssállatot?

Nem is hinné, milyen gyakran veszik el egy kisfiú, kislány kedvenc plüssmacija. A vigasztalhatatlan sírást csak elcsendesíteni lehet egy másik szőrmókkal, a lelki törés megmarad. Ha csak valaki rá nem talál az "elkóborolt" játékra!

2014.11.24 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
First Great Western

A legtöbb gyereknek idővel lesz kedvenc játékfigurája, többnyire valamilyen plüssállat, amihez úgy ragaszkodik, mint a testvéréhez. Elvesztése családi tragédiát okoz, a kicsik sírása pedig a szülőket is megviseli. És habár ezzel korán megtanulják a veszteségérzést feldolgozni, talán nem kellene őket feltétlenül kitenni egy ilyen traumának - ha van megoldás.

És képzeljék, van! Nagy-Britanniában érzetek rá a piaci űrre, amit az elvesztett játékplüssök felkeresése jelent; a First Great Western szolgáltatást indított Teddy Rescue néven az elkallódott figurák és tulajdonosaik "újraegyesítése" érdekében. A vasúttársaság immár nem csak elhelyezi ezeket a plüssöket a talált tárgyak osztályán bristoli irodájában, hanem szívhez szóló képeket készítve felteszi őket az internetre. Az aggódó kicsik (szülei) felkereshetik az oldalt, abban bízva, hogy előkerül a csöppség kedvence.

Kíváncsian várjuk, vajon a MÁV mikor lép hasonlót...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.