Reese beadta a derekát!

Igen! - Mégis Jake Gyllenhaal-é lesz Reese Witherspoon! - Képek a helyes sztárpárról

Csoda, hogy kibírta! Jake Gyllenhaal-t alaposan megszenvedtette a kedvese, Reese Witherspoon, miután a sztár megkérte a kezét...

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal együtt! képgaléria

2008.01.10 10:43ma.hu

A sármos Jake Gyllenhaal még októberben, római kirándulásukon állt szíve választottja elé a nagy kérdéssel: hozzá jönne-e feleségül Reese.

A bájos színésznő azonban hosszasan gondolkodott a válaszon. Nem véletlenül: alig pár héttel a kérdés előtt választották el hivatalosan is korábbi férjétől, Ryan Phillippe-től, akitől két gyermeke is született. Reese Witherspoon azonban az újévre igennel lepte meg a párját! - adta hírül a hollywood.com internetes oldal. Határtalan lehetett Jake öröme, amikor végre megkapta a választ.

A hírek szerint "Doktor Szöszi" nemcsak válása miatt gondolkodott sokat az újabb házasságon, hanem azért is, mert nem volt biztos abban, hogy Gyllenhaal ennyire komolyan gondolja-e kettejük szerelmét. Reese még a közös barátokat is beavatta a nagy kérdés eldöntésébe, és rájuk is hallgatott, amikor végül az igen mellett döntött... Remélhetőleg nemcsak a baráti köre, hanem Witherspoon két gyermeke, Ava és Deacon is örülni fog a pótpapának...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.