Egész kollekciót építettek az énekesnő köré

Új szerepben Wolf Kati: már a kifutókat is ostromolja

Új szerepben tündökölhet idén ősszel Wolf Kati, miután egy divatbemutatón ő viheti a kifutóra az egyik márka vadonatúj kollekcióját - igaz, egyelőre nem árulja el, pontosan milyen ruha is lesz rajta.

2014.10.15 12:00ma.hu

Kecses, szelíd és szabad - bármelyik jelzőt használhatjuk Wolf Katira, nem véletlenül esett rá a választás, hogy az egyik divatmárka új kollekciójának egyik darabját ő képviselje a kifutón. A novemberben megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Daysen az énekesnő Bódis Boglárka összeállítását mutatja majd be a divat szerelmeseinek. Katit a ruhapróbán a szexi bordó és a visszafogott pasztell is ámulatba ejtette, de hogy miben csodálhatjuk majd meg a kifutón november 7-én, az egyelőre maradjon titok.

"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a novemberi divateseményen én viselhetem majd az Elysian ruháját" - mosolygott az énekesnő, aki a női magazinnal közös munkát is izgatottan várja. "Amikor ismertebb énekesnő lettem, az első legkomolyabb címlapom ehhez a laphoz kötődött, és mivel azzal a lehetőséggel egy pillanat alatt kerültem a teljesen civil életből egy csodavilágba, nem meglepő, hogy nagyon örülök az újbóli közös munkának."

"Nagyon szeretem a szép esésű ruhákat, imádom, amikor kint van a hátam, így az hangsúlyossá válik, ami nem csak szexis, de szerintem finomabb is, és magamon sokkal jobban szeretem, mint az elöl dekoltált megoldásokat. Izgalmas kihívás ez most számomra, hisz egy olyan területen próbálhatom ki magam, ahol eddig még csak énekelni láthattak. Remélem modellként is megállom a helyem a kifutón" - mosolyog Kati, aki már most nagyon izgatott, hisz egy teljesen új szerepben bizonyíthat.

Fotó: Marie Claire/Nagy Attila

"Kati már egy fotózáson viselte az egyik ruhánkat, szerintem nagyon illik hozzá az általunk képviselt légiesen könnyed stílusvilág, amely egy hármasságot hordoz magában: egyszerre kecses, szelíd és szabad. Épp annyira tud törékeny lenni, mint amennyire erős nő, aki tudatában van a nőiességének és büszkén vállalja is azt. Katira szerintem ezek mind jellemzőek, és mivel rendkívül csinos, igazából bármilyen fazon és színvilág jól áll neki. A divateseményen is arra fogunk törekedni, hogy kihangsúlyozzuk csodálatos alakját és megtaláljuk a hozzá leginkább illő darabot, amiben mindenkit levesz majd a lábáról. Nem lesz nehéz dolgunk" - mondja Bódis Boglárka.

Ami a színeket illeti, Kati mindenevő, odavan a pasztell, fehér színvilágú nőies darabokért, emellett - mivel ő világosabb bőrű - a harsány színeket is szívesen viseli. Egyedül a feketét nem érzi annyira magáénak.

Idén immáron hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnívósabb divateseménye, amelyen nemcsak a tehetséges fiatal divattervezők kreatív összeállításaival ismerkedhetnek meg a divat szerelmesei, de a legújabb magyar és nemzetközi kollekciókban is gyönyörködhetnek. A hagyományokhoz hűen a november 7-9. közti esemény nyitónapján hírességek is a kifutóra lépnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.