Sci-fi-sorozatot készít

Ben Affleck és Matt Damon futurisztikus thrilleren dolgoznak

Futurisztikus ügynöksorozaton dolgozik Matt Damon és Ben Affleck: a Good Will Hunting sztárjai a SyFy televíziós csatorna számára készítik a filmet.

2014.10.15 08:30MTI

A Deadline.com internetes portál szerint az Incorporated című sorozat egy férfiról szól, aki egy nagyvállalatok által irányított világban fellázad a rendszer ellen.

A sorozatot Damon és Affleck produkciós cége, a Pearl Street Films a CBS televízióval közösen készíti. A forgatókönyvet a spanyol testvérpár, David és Alex Pastor írja. Producerként közreműködik Ted Humphrey, A férjem védelmében című film egyik forgatókönyvírója.

Forrás: Syfy


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.