Mi lesz a trend 2014 őszén?

Légy divatos: készíts magadnak világmárkás ékszereket!

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában, azt négy világmárka képviselői mutatták be: bárki elkészítheti a saját ékszerét.

Ékszerdivat 2014 ősz-tél >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.10.01 14:00ma.hu

Az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi az idei ősz és tél trendi ékszerkollekcióit, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket.

A hangsúly a ragyogó Karma megteremtésén

A márka az őszi-téli kollekcióban is a „Mindenki maga irányítja a sorsát!” alapelvet követi, és arra ösztönöz mindenkit, hogy maga alkossa meg ékszereit. Ehhez pedig a 2014 tavaszi-nyári időszakban bemutatott 72 egyedi gyöngy mellé újabb 36 színpompás darabbal készült, amelyekben játékos színek mellett az aranyló izzás és az időtlen monokróm egyaránt megjelenik. A kollekció lehetőséget teremt arra is, hogy a régi darabokat egy szempillantás alatt a legújabb trendeknek megfelelően alakítsuk, felhasználva akár a 12 különleges Karma Beads medál valamelyikét.

A Thomas Sabo ezúttal is az életöröm, pozitív kisugárzás és megnyerő karma előtt tiszteleg. Érdemes figyelmet fordítani a Purity of the Lotos termékvonalra is, amely – ahogy azt a neve is mutatja – a különböző kultúrákban nagy jelentőséggel bíró jelkép, a lótuszvirág megtestesítést célozza meg, úgy törékeny és tiszta formáiban, mint színeiben.

Fotó: Németh Dániel/MOM Park (A galériához KATT a képre!)

Új charmokkal egészül ki a Pandora kínálata

A márka őszi-téli kollekciójában is hű marad az egyszerű, elegáns stílushoz, ezúttal is bátran ötvözve a klasszikus és modern vonalakat. A rejtélyes égboltot és varázslatos erdőt idéző darabok gyakran jelenítik meg a levélmintát, különböző indákat és mesebeli alakzatokat. A nagy sikerű Essence Collection is új tagokkal bővül. A 24 darabból álló, személyes értéket és a csillagjegyeket megjelenítő charmok sora, most 12 személyiségben rejlő értéket jelképező darabbal bővül.

Egyedi történeteket mesélnek a karkötők

A 2009-ben hódító útjára induló márka mára az egyik nagy kedvenc lett. A  brand alapvetően arra törekszik, hogy mindenki a maga által kreált ékszerekkel mutassa meg személyiségét, mesélje el saját "story"-ját. Egyediségét a bőr és ezüst egyedi kombinációja adja, amely a 2014-es őszi téli időszakban még több charmmal bővül.

Az órák magukért beszélnek

Már szinte az egész világ a neves tervező, Micheal Kors rajongójává vált. A márka feltűnő, erőteljes mégis elegáns órái a modern, dinamikus nők szinte kötelező kiegészítői lettek. A 2014-es őszi-téli időszakban is az ízléses csillogás lesz a középpontban. A túlméretezett óralapok ezúttal is kecses kiegészítőkké válnak a finom pántoknak köszönhetően. Kors most két korábbi darabot is újraértelmezett: a népszerű Slim Runaway lapját idén földgömb díszíti, a Mini Skyler pedig sokkal játékosabb jelleget kapott a pink-fekete külsőnek köszönhetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.