Mozgalmat indítottak

Meztelen konyhatündérek - egy szál köténykében sem...

A hús és tejtermék nélküli ételek népszerűsítése mellett a mozgalom elindítói a pozitív testképre, a nők helyes ábrázolására és az egészséges étkezésre is szeretnék felhívni a figyelmet.

2014.09.13 13:30ma.hu
RTL videoscreenshot

Vigyázat, csupasz a kukta, ilyen az, amikor a nagymama kedvenc lábasához jó lábak járnak, és ha nem csak a tányérok kerekek, hanem az idomok is, akkor a látvány is megfűszerezi a készülő finomságot.

A legújabb őrület három angol egyetemista lány fejéből pattant ki. Úgy gondolták, ledobják a ruháikat, és így próbálják népszerűsíteni receptjeiket. Ám másoknak is megtetszett ez az ötlet, így a pucér konyhatündérekről készült képek elárasztották az internetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.