Nagyvadakként hódíthatunk ősszel

Ősszel megvadulhatnak a nők: állatmintás divat jön!

Tigris, leopárd, ocelot és különböző hüllőminták lesznek a 2014-es őszi-téli szezon legnagyobb slágerei. Azonban nemcsak az alapanyagok készülnek ilyen mintával!

2014 őszén a nagyvadaké a főszerep képgaléria

2014.09.03 12:29ma.hu

Mostantól bátran hordhatunk tigrises, leopárdos vagy épp ocelotmintás darabokat, ugyanis ez lesz az idei évszak egyik legnagyobb trendje. De nemcsak az alapanyagokban bukkannak fel a nagyvadak ihlette motívumok: a legnevesebb divatházak tervezői a kötött felsőket is állatfigurákkal díszítik.

Persze azoknak sem kell megijedniük, hogy le kell mondaniuk a divatról, akik kevésbé bevállalósabbak vagy egyszerűen csak nem állnak jól nekik az állatminták: a merészebb motívumoktól idegenkedők is nyugodtan viselhetnek különböző stílusú blúzokat, mert ősszel ismét teret hódít ez a ruhadarab. Sőt: a selyemből, vagy selyem típusú anyagokból készült lágy esésű, normál vagy tunika hosszúságú franciás blúzok mellett egyre inkább divatba jönnek a férfiingeket idéző pamut felsők is.

Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)

A blúzok mellett itt a szoknyák és ruhák ideje is. Az egyszerűnek tűnő, de nagyon is rafinált szabású darabok hódítanak, amelyeket számtalan variációban viselhetünk egész nap. Délelőtt kardigánnal vagy farmerdzsekivel, délután angol szabású klasszikus blézerrel vagy Chanel kiskabátkával, este pedig csipkeharisnyával és elegáns stólával dobhatjuk fel. Senki sem fog ráismerni, hogy ugyanazt a ruhát hordjuk, ezért sem hiányozhat Coco Chanel „kis fekete ruhája” egy női ruhatárból sem” – mondta Schaller Marianna divattanácsadó, a nevét viselő butik tulajdonosa, aki arra törekszik, hogy eleganciát csempésszen a hétköznapokba egyedi és exkluzív kínálatával.

Ami a színpalettát illeti, ismét előtérbe kerül a szürke és a fekete, de elmaradhatatlan őszi színek lesznek az aranyló melegbarna és a bordó izgalmas árnyalatai is.

A férfiakról se feledkezzünk meg, náluk az ingek szabását tekintve a teljesen és az enyhén karcsúsított forma továbbra is nagyon divatos. A viselés komfortérzetét az alapanyag rugalmassága fokozza, mint például a különleges eljárással készült Eterna ingek esetében, ahol az alapanyag 100% pamut, és mégis rugalmas a kelme.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.