Jobb eredményeket!

Több női vezetőt szeretne a Google

Elfogadhatatlan, hogy a Google-nál a vezető beosztásokban csak minden ötödik munkavállaló nő, vélekedik a kaliforniai internetes konszern igazgatója.

2014.07.21 16:53MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/st

Erről a kaliforniai internetes konszern igazgatója, John Gerosa beszélt a DLD Women nőügyi konferencián hétfőn Münchenben.

Néhány hete hasonló nemi arányokról számolt be a Facebook is. A Google menedzsere elmondta: meggyőződése, hogy egy vállalat sikere szempontjából fontos a sokféleség. "A vegyes (férfi-női) csapatoknak jobbak az eredményei" - mondta.

A DLD Women konferenciájára olyan nagy konszernek női vezetőit is meghívták előadónak, mint a BMW, a Lufthansa vagy a Deutsche Telekom. A politikai szférát Viviane Reding EU-biztos képviseli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.