Dobd fel egyedi kiegészítőkkel a koncertszettedet!

Fesztiválszezonban sem kell lemondani a divatról

Tombol a fesztiválszezon! Ilyenkor a legtöbben nemcsak kedvenc előadóik fellépéseinek időpontját nézik ki gondosan, de ruhatárukat is átböngészik, hogy kényelmes, ám mégis divatos szettben bulizhassák végig a koncerteket.

2014.07.15 13:29ma.hu

Boyfriend farmer és kitűzők

Az anno a pasink ruhatárából lenyúlt laza farmer ma már a legtöbb lány gardróbjában is ott van, és az egyik legpraktikusabb darab egy fesztiválra. A szett egy egyszerű pólóval és derékra kötött kockás inggel lesz teljes. A legfontosabb személyes holmikat dobd egy rojtokkal díszített oldaltáskába, ugorj bele egy kényelmes bakancsba, a kiegészítőket azonban ne vidd túlzásba: néhány jópofa kitűző tökéletesen elég lesz.

Horgolt mellény és tükrös napszemüveg

Oláh Dóri, a MOM Park stylistja szerint a horgolt mellény, wesko-csizma, bőrnadrág és hátizsák semmiképp sem hiányozhat egy profi fesztiválozó utazótáskájából. Egy frappáns szövegű felső nem lehet rossz választás, és hogy a tűző napsütés se okozzon gondot, érdemes beszerezni egy mostanság rendkívül trendinek számító, tükrös napszemüveget is.

Fashion show a sátrak között

Egyáltalán nem baj, ha a koncertek idején sem tudod levetkőzni vérbeli fashionista mivoltodat – használd a vízpartok sarát és a sátrak közti ösvényeket saját kifutódként. Kantáros farmer, élénk színű csíkmelltartó és a virágos kiskabát tökéletes összeállítás, a kényelem azonban mindenek felett áll – ezúttal cseréld le a magas sarkút fonott talpú cipőre. A szettedet egy válltáskaként is hordható clutchcsal és egy fux-szerű nyaklánccal dobhatod fel igazán.

Öltözz a táskádhoz!

Végy egy különleges, harsány és igazán menő táskát, és igazítsd ahhoz az öltözéked! Fontos, hogy a hangsúly az egyedi szerzeményen maradjon, de a többi darab se legyen azért a végletekig egyszerű. Vállalj be bátran egy citromsárga overallt szaggatott farmermellénnyel és platformos balerinával. Kiegészítőként egy színes fonatokkal díszített kalapot dobhatsz magadra, és már indulhat is a fergeteges bulizás, szórakozás, élményszerzés!

A fesztiválszezon pedig még bőven tart, úgyhogy van még időd beszerezni az idei slágerdarabokat. Ha pedig elakadnál, kérj bátran segítséget Buda egyik legismetebb bevásárlóközpontjának stylistjaitól. Fesztiválra fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.