Jövő nyárra tervezi az esküvőt a fiatal pár

Eljegyezte kedvesét Károly Fülöp svéd herceg

Károly Fülöp a svéd uralkodó és Szilvia királyné három gyermeke közül az egyetlen, aki még nem házasodott meg.

2014.06.27 18:44MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Károly Fülöp herceg, XVI. Károly Gusztáv svéd uralkodó fia eljegyezte kedvesét, Sofia Hellqvist egykori manökent - jelentette be pénteken a svéd királyi palota Stockholmban. A 35 éves herceg és 29 éves menyasszonya jövő nyárra tervezik az esküvőt.

Károly Fülöp a svéd uralkodó és Szilvia királyné három gyermeke közül az egyetlen, aki még nem házasodott meg.

Két lánytestvére, a 36 éves Viktória koronahercegnő, a trón várományosa és a 31 éves Madeleine már házasok, mindkettőnek egy-egy gyermeke van. Károly Fülöp herceg és Sofia 2009 óta vannak együtt.

"Sofia igennel válaszolt arra a kérdésemre, akarja-e megosztani velem élete további részét. Ez egy nagyon boldog nap Sofia számára és számomra" - idézte a herceget a palota közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.