Akár vékony, akár duci Halle a legszexibb?

Fehérneműs fotók! Halle Berry: "Ez még csak a múlt!"

A gyönyörű színésznő pár napja töltötte be a 42. évét, egy öthónapos kislány édesanyja, és a szülés után is újra bombázó. Egy soha nem látott fotósorozaton bukkant fel a napokban arról a Halle-ról, aki még ellenállhatatlanul szexi volt! A színésznő szuper alakja már kezd visszatérni!

Halle Berry még nem látott szexi fotói! képgaléria

2008.08.21 19:30ma.hu
Terhesen is szuperszexi volt!

A 2003-as FHM magazin szavazásán "a világ legszexisebb nője" címet is elnyert színésznő a várandóssága előtt még fehérneműben is pózolt egyet az Esquire magazin olvasóinak. 

A fehérneműs fotókat  nézve kiderül, a színésznő még törékenyebb volt, de a szülése után készült képeken sem kell szégyenkeznie alakja miatt!

A híres leopárdmintás ruha!

Berrynek szinte minden testrésze részesült már elismerésben: 2004-ben megválasztották a világ legszebb orrú, legszebb mosolyú nőjének, 2005-ben a Versace arca lett , ez pedig nem csak megtiszteltetés volt, de szerencsét is hozott neki; itt ismerte meg ugyanis párját, a modell Gabriel Aubrey-t, aki kislányának apja lett. 

A színésznő kislánya, Nahla Ariela Aubrey ez év márciusában született, a szexi kismama azonban már másfél hónappal szülés után a Silver Rose gálán tündökölt, melltartó nélkül.
 
A leopárdmintás ruhát viselő színésznőt előszeretettel fényképezték, vélhetően azért, mert dekoltázsa igencsak látványos változáson ment keresztül a szoptatásnak köszönhetően.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.