Van aki már elvált, van a ki nem

Híres menyasszonyi ruhákat csodálhatunk Londonban

Többek között Gwen Stefani amerikai énekesnő menyasszonyi ruhája szombattól tekinthető meg a londoni Victoria és Albert Múzeumban.

2014.05.03 04:30MTI
freedigitalphotos.net/just2shutter

A 44 éves énekeső 2002-ben házasodott össze Gavin Rosdale zenésszel, most az ő esküvői öltönyét is kiállítják. A múzeumban megtekinthető még Dita von Teese táncosnő ibolyaszín menyasszonyi öltözéke, amelyet akkor viselt, amikor Marilyn Manson rockzenésszel kötött házasságot. Ők azonban időközben elváltak.

Az enews.com bulvárportál szerint egy harmadik híresség esküvői ruháját is megnézhetik a múzeum látogatói: a negyvenéves Kate Moss topmodellét, aki 2011-ben ment hozzá Jamie Hince gitáros-énekeshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.