Vajom mit tudhat még?

A fél ház lerobbant, de az edény érintetlen maradt

Meglepő poszt látott napvilágot a Syrian Truth nevet viselő kormánypárti szíriai szervezettől a Facebookon.

2014.04.23 22:39ma.hu

A szír légierő múlt héten is folytatta Damaszkusz környékének bombázását, a légitámadásokban legkevesebb hét ember vesztette életét. A kormányt támogató egyik szervezet, a Syrian Truth azonban a legnagyobb rosszban is meglátta a jót: Facebook-posztjukban azt találgatják, vajon milyen edény bírta ki a bombázást és maradt meg karcolás nélkül a polcon? A poszt szerint csak is Tefal lehetett...

A Bassár el-Aszad elnökhöz hű kormányerők hónapok óta próbálják megerősíteni pozícióikat a fővárosban és kiszorítani a felkelőket a környező településekről és Damaszkusz külvárosaiból. De ezzel az edénnyel még ők sem tudtak elbánni...

Mint ismeretes, a 2011. március 15-én békés tüntetésekkel kezdődött, majd a véres megtorlás hatására polgárháborúba torkolló lázadás halálos áldozatainak száma már meghaladja a 150 ezret.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.