Kisimult arccal minden könnyebb

Férje mellett szeretőt is tart Vándor Éva - és nem titkolja!

Kapós lett mostanság Vándor Éva, ami nem csoda: a színésznő üdébb és fiatalosabb, mint valaha. Így aztán érthető, ha Hajdu Steve és Csonka András is bolondul érte, a férjéről már nem is beszélve!

Tíz évet fiatalodott Vándor Éva képgaléria

2014.04.17 14:52ma.hu

Legalább tíz évet letagadhat a korából Vándor Éva, annyira megfiatalodott az elmúlt hetekben, ráadásul mindezt úgy, hogy nem járt plasztikai sebésznél. Érthető, ha mindenki tudni szeretné a népszerű színésznő titkát, ezért úgy döntöttünk, utánajárunk és leleplezzük a Hatan pizsamában című darab egyik főszereplőjét. A Játékszínben futó darabban Vándor Éva Hajdu Steve feleségeként tűnik fel a színen, ám amikor férje épp nincs jelen, bizony igencsak kacéran viselkedik szeretőjével, Csonka Andrással. Hatvan évesen nem könnyű egy ilyen szerepet hitelesen eljátszani, de a színésznőnek meg se kottyan.

"A darabban férjem és szeretőm is van, hát persze, hogy jól kell kinéznem!" – mondta nevetve, de aztán a tréfát félretéve bevallotta, hogy nagyon gyakran kérdezik meg tőle, milyen érzés 60 évesnek lenni. "Büszkén tudom felvállalni a koromat, mert egyáltalán nem érzem néninek magam. Sosem panaszkodom, nem a negatívat látom meg először. Tudom, hogy mennyire fontos őszintének lenni saját magunkkal" – árulta el a fiatalság egyes számú szabályát.

Fotó: Solennemed (A galériához KATT a képre!)

Persze ez még nem lenne elég, hogy kívülről is fiatalnak tűnjön, de ahogy mondta, ahhoz még semmiképp sem érezte öregnek magát, hogy sebészkés alá feküdjön és a világsztárokhoz hasonlóan úgy próbáljon megszabadulni a kezdődő ráncaitól. "Színésznőként nem engedhetem meg magamnak, hogy az arcommal hazárdírozzak. Én az életben is minden túlzást ellenzek, akár fogyókúra, akár szépség terén, és megpróbálom úgy élni az életemet, hogy az arany középutat választom. Biztosra akartam menni" – kezdte a bevezetőt a Nagy Titokba.

Kiderült, hogy a fiatalságát egy újfajta kozmetológiai eljárásnak köszönheti, amely mikro-fókuszált ultrahanggal serkenti az arc megfelelő pontjain a bőr legmélyebb rétegében, illetve az alatt a feszességért is felelős kollagéntermelést, azt, ami természetes körülmények között már 35-40 éves kor körül elkezd csökkenni és ettől alakulnak ki a ráncok. Ráadásul mivel itt nincs vágás vagy egyéb drasztikus fizikai behatás, Vándor Éva az egyórás kezelést követően máris újra belevethette magát a munkába, miközben bőre alatt már elindult a nagyjából fél évig tartó, de évekig ható folyamat.

"A megereszkedett bőr gyönyörűen felemelkedik, így nincs szükség plasztikára. Színésznőként egyáltalán nem baj, ha jól nézek ki!" - lelkendezett a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.