Ha lemarad, kimarad!

Elindult a roham a nyári táborhelyekért

Idén korábban kezdődött a tábor szezon, a legjobb ár-érték arányú táborokra már folyamatosan jelentkeznek, gyorsan fogynak a helyek. Hol érdemes nézelődni?

2014.03.25 09:33MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

A Taborfigyelo.hu oldal 300 tábor turnust gyűjtött össze, ezek az oldalon összehasonlíthatóak, hogy az érdeklődők könnyen eligazodhassanak. Emellett tanácsokat, tippeket is találnak a szülők részére teljesen ingyenes Táborfigyelőn.

Jelenleg 300 turnusra lehet jelentkezni az oldalon, azaz a kínálat óriási és folyamatosan növekszik. Nagyságrendileg 30 különböző kategóriába sorolták a táborokat téma szerint, hogy könnyebben tudjanak eligazodni a szülők és gyermekeik. Az oldalon mind leírásokat, turnusokat, képeket láthatnak a táborokról és ami az igazán könnyítés, hogy ott helyben jelentkezni is lehet a kiválasztott programra. Mindezt a jelentkezők teljesen ingyenesen tehetik meg!

A programok sokszínűsége mellett természetesen nagyon fontos az ár is. Nagy a szórás, de a honlapon van már 10 000 forinttól ott alvós tábor és napközis tábor is, csak érdemes ezekre minél előbb jelentkezni, gyorsan fogynak a helyek az alacsonyabb árfekvésű kategóriában.

A táborokra való jelentkezés mellett tanácsok is fogadják az érdeklődőket, miként érdemes tábort választani a csemetéknek és összeállították a "tábor túlélő csomagot", hogy biztosan minden bekerüljön indulás előtt a hátizsákba.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.