Hódít a klasszikus fekete-fehér is

Fagylaltszínekben hódíthatunk idén nyáron

Megérkeztek az idei nyár divatszínei: ezúttal a változatos formák és színek hódítanak, de akkor lehetünk igazán divatosak, ha a klasszikus fekete-fehér vagy a piros mellett fagylaltszíneket öltünk magunkra.

Divat 2014 tavasz/nyár képgaléria

2014.03.25 08:29ma.hu
Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)

Változatos színek és formák jellemzik a 2014-es év tavaszi-nyári kollekcióit. A szakértők szerint az idei trend a 60-70-es évek stílusirányzatát követi a laza, kényelmes szabásvonalak felidézésével, visszatérnek az ejtett vállú ruhák, a bő felsőrészek és a denevérujj is. A színek tekintetében továbbra is klasszikus marad a fekete-fehér, de ezúttal asszimetrikus elrendezésben, valamint meghatározó az azúrkék és a piros - tudtuk meg Schaller Marianna divattanácsadótól, a nevét viselő butik tulajdonosától.

Aki szereti a változatos színeket, az ebben a szezonban az úgynevezett fagylaltszínek közül válogathat, hódítanak a pasztell sárga, halvány rózsaszín, vízkék, vízzöld, hamvas barack színek, de aki az élénkebb árnyalatokat kedveli, az bátran vehet magára erőteljes fűzöldet, királykéket és mandarinszínt is. Ehhez kiváló segítséget ad többek közt a Miss Money Money olasz márka új kollekciója is, amely az összes jellegzetes stílusjegyet magán viseli, a divatos formákat és színeket különleges alapanyagokkal párosítva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.